Arkadaşlarınızla Sınırsız Paylaşım Ve Eğlence Için Seviyeli Bir Forum Ve Arkadaşlık Portalı TurkMania Sizleri Bekliyor.
Üye Değilseniz Kayıt Ol Linkinden Kayıt Olabilirsiniz.Bu ilk Ziyaretinizse Yardım Linkinden Yararlanabilirsiniz. Tüm Ozelliklerimizden Yararlanmak Için Lütfen Üye Olun....
EN IYI PAYLASIM SITESI
Sessizligin Bozuldugu Yer
FORUMUMUZA KAYIT OLAN 400 CU UYEMIZE V.I.P UYELIK HEDIYE VERIYORUZ !!! Forumumuza 500 cu uye olarak kayit yapan kisiye 2 aylik V.I.P Uyelik Hediye Veriyoruz TürkMania Yönetimi
"TürkMania | PayLa$im Platformu Fan Grubu"
"Türkmania Community @ Twitter"
https://twitter.com/TurkManiaForum
"Türkmania Community @ Facebook"
Türkmania Community
TürkMANİA | Türkiye'nin En Seviyeli Forum Sitesi
Arkadaşlarınızla Sınırsız Paylaşım Ve Eğlence Için Seviyeli Bir Forum Ve Arkadaşlık Portalı TurkMania Sizleri Bekliyor.
Üye Değilseniz Kayıt Ol Linkinden Kayıt Olabilirsiniz.Bu ilk Ziyaretinizse Yardım Linkinden Yararlanabilirsiniz. Tüm Ozelliklerimizden Yararlanmak Için Lütfen Üye Olun....
EN IYI PAYLASIM SITESI
Sessizligin Bozuldugu Yer
FORUMUMUZA KAYIT OLAN 400 CU UYEMIZE V.I.P UYELIK HEDIYE VERIYORUZ !!! Forumumuza 500 cu uye olarak kayit yapan kisiye 2 aylik V.I.P Uyelik Hediye Veriyoruz TürkMania Yönetimi
"TürkMania | PayLa$im Platformu Fan Grubu"
"Türkmania Community @ Twitter"
https://twitter.com/TurkManiaForum
"Türkmania Community @ Facebook"
Türkmania Community
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hoşgeldiniz : En son ziyaretiniz : 1/1/1970 Mesaj Sayınız : 16777215
Şırnak'ın Cudi Dağı'nda güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 4 polis şehit oldu.
Şırnak'ın Cudi Dağı'nda güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada, 4 polis şehit oldu.
PKK terör örgütü, Şırnak ile Silopi arasında bulunan Cudi Dağı'nda güvenlik güçlerine pusu kurdu. Teröristler, uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçleri, karşılık verdi. Çatışmada 4 polis şehit oldu.
Yaralı polislerin helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.
Çok fena aşık oldum aşık oldum galiba Nasıl bir belaysa bu acı tatlı yanyana Sadece görmek için iki dakka yüzünü Sabah akşam deli gibi bekliyorum dönmeni Al canımı canına katıp da git dedim sana Ah acını acıma katıp da git Benim senden başka alacak nefesim yok ki İstanbulda Al nefesimi nefesime kat öyle git Dur ne olur ne olur gitme diyemem Diyemem diyemem aslında hiçbirşey diyemem Herşeyim ne kadar sana bağlıymış hayatımda Sadece ben sevdim diye Bizi senden geri isteyemem
Söz- Müzik : Erhan Güleryüz Düzenleme : Gürsel Çelik
Ay düşmüş dünya durmuş umurumda değil Saçları sırma sırma gözleri nehir Sanki cenneten gelmiş dünyadan değil Sevmek bal şerbet elbet ayrılmak zehir Azmakbaşın gördüm Gördüm gönülden sevdim Bodrum ah cennet Bodrum Aşkı elinden içtim Gözlerimin önünde bir rüya Sensiz bir ömür sürecek sevda Adını duysun tüm dünya Allegria
Gözlerim dalıp gitti bir kuşun peşi sıra Mavilerde kayboldu dönmedi yuvasına Halimi sorup durma bu çocuk kederde anne Bir dağın yamacıydı mecnun oldu sahillerde Aşık oldum anne aşkımın peşindeyim Burdan çekti gitti bir garip kederdeyim Aklım uçtu gitti aklımın peşindeyim Aşık oldum anne sorma hiç ne haldeyim
Söz- Müzik : Erhan Güleryüz Düzenleme : Erhan Güleryüz
Masmavi geceler yaşanır akdeniz sahillerinde Kumsallarda ateşler yakılır sabahı bulur sohbetlerle Cümbür cemaat şarkılar söylenir mehtap boyu Biz biliriz sevmek nedir seveceksen bir ömür boyu Biz akdenizliyiz Vur gitarın teline teli teline ellerin ellerime Gel bu gece yıldızları dökeyim saçlarının teline Kendimi sana nasıl anlatayım Yaşadığım yerlerden anla Ben mavilerin tutkunuyum Acelesi yok herşey zamanla Sende benim gibi sev yavrum Sevki denizler kıskansın Biz de aşk için can verilir Tek bir yalan söz duymazsın Biz akdenizliyiz Ben buralardan ayrılamam sen istersen burda kal Gül gibi geçinir gideriz senle ozanlar şarkımızı yazar Akdenizin aşıkları senle ben oluruz ne güzel Ayrı dillerde şarkımız aynı nakaratı tekrarlar
Söz : Cem Bezeyiş / Erhan Güleryüz Müzik : Cem Bezeyiş Düzenleme : Gürsel Çelik